Hakusana:  Toimialue:
  
     
 
 
Asiakasnumero:

Salasana:
  Pohjoismaiden Numeropalvelusta:

Pohjoismaiden Numeropalvelu on vuonna 2004 perustettu yritys, jonka erikoisosaamiseen kuuluu tietokantapalvelut, näiden oheispalvelut ja suunnittelu. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kokkolassa. Muut toimipisteet sijaitsevat Helsingissä sekä Vaasassa.

Tavoitteenamme on tänään ja tulevaisuudessa ylläpitää yrityshakemistoa jotta kaikki suomalaiset voisivat hyödyntää sitä ilmaiseksi.

Valtakunnallinen tietopankki suomalaisista yrityksistä ja palveluista on 0800101101.fi yrityshakemisto. Pohjoismaiden Numeropalvelun -yrityshakemistosta tai maksuttomasta numeropalvelusta voit etsiä yrityksiä, yhteisöjä ja palveluja helposti sijaintikunnan, toimialan tai hakusanan perusteella.

Yrityshakemistomme on nopeasti laajeneva, jonka päivittäinen käyttäjämäärä on voimakkaassa kasvussa (300 000 hakua / kk).

Pohjoismaiden Numeropalvelu on valtakunnallinen hakupalvelu suomalaisista yrityksistä ja palveluista. Aktiivisesti päivittyvästä ja täydentyvästä hakemistosta löydät nopeasti kiinnostavien yritysten ja palveluiden tiedot.

Palvelussamme mukana olevat yritykset saavat käyttöönsä omat käyttäjätunnukset. Käyttäjätunnuksilla voidaan muuttaa ja hallita kaikkia omaa yritystä koskevia tietoja maksutta. Voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluun tietojen päivitykseen ja palvelun käyttöön liittyvissä asioissa.


 

   © Copyright Pohjoismaiden Numeropalvelu

Käyttöopas | Tiedotteet | Sopimusehdot